هم زمان با شروع عملیات ساخت و ساز 6 پروژه صورت گرفت؛

13 مهر 1399, 10:28 ق ظ

دکتر موسوی زاده و اعضای هیات رییسه مجتمع طی بازدیدی، روند انجام پروژه های جدید و در حال انجام پردیس  دانشگاه را مورد برسی قرار دادند و با پیمانکاران در مورد نقاط ضعف و قوت هر پروژه گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد، اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران با حضور در محل پروژهای عمرانی در حال ساخت مجتمع ضمن بازدید، در جریان پیشرفت روند اجرایی عملیات ساخت پروژ ها قرار گرفتند و از تلاش های مجموعه پیمانکاران زحمتکش تشکر نمودند.

در این بازدید هیات رییسه مجتمع از پیمانکاران خواست تا ضمن بهینه سازی و صرفه جویی در اجرای عملیات های ساخت و ساز، پروژه ها را در زمان مقرر تکمیل و به پایان برسانند.

لازم به ذکر است هم زمان ۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۵۰میلیارد ریال در پردیس مجتمع در حال انجام است

گفته می شود دکتر سید مصطفی موسوی زاده  در سفر به پایتخت در هفته های گذشته، در نشستی با مدیران سازمان برنامه و بودجه کشور، و معاونین و مدیران فرهنگی ، عمرانی و بودجه ای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باخبرهای امید بخشی پا به عرصه ی ساخت و ساز آموزش عالی نهاده است.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در دیدار با مقامات مسئول ضمن ارایه ی گزارش در زمینه های مختلف و دعوت از مقامات ارشد وزارتی برای حضور در گناباد، پیرامون مسایلی همچون جذب رشته های تحصیلات تکمیلی، جذب هیات علمی، جذب نیروی انسانی و نیز جذب اعتبارات بحث و گفتگو کرد.

1-پروژه فاز اول شبکه آب شرب و مخزن بتنی  و سیستم آبیاری قطره ای پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد در حال اجرا می باشد.

این پروژه توسط برنده مناقصه با قراردادی به مبلغ ۱۸۹۹۵ میلیون ریال، در مدت زمان ۵ ماه اجرا خواهد شد.  تیر 99

- 2پروژه ساختمان پست برق و گاز پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد طی مناقصه ای به پیمانکار واگذار گردیده و هم اکنون در حال انجام است.

قرار است پروژه ی مذکور با اعتباری بالغ بر ۶۹۱۶ میلیون ریال و در مدت زمان ۳ ماه به انجام برسد. تیر99

3پروژه غلاف گذاری و منهول های برقی پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد با اعتباری بالغ بر ۱۲۲۸۴میلیون ریال و از طریق مناقصه به پیمانکار واگذار شده است و هم اکنون در حال انجام می باشد.

برای انجام این پروژه ۵ ماه زمان در نظر  گرفته شده است. تیر 99

4پروژه تکمیل دانشکده علوم مجتمع آموزش عالی گناباد از طریق انجام مناقصه با قردادی به مبلغ ۹۴۲۷۵میلیون ریال که در خرداد ماه ۹۹ توسط پیمانکار،آغاز به کار کرده است.

مدت اجرای این پیمان ۶ ماه تعیین شده است.  خرداد99

1. تصفیه خانه مناقصه پروژه عمرانی فاز اول تصفیه خانه پردیس با حضور شرکت های پیمانکاری متقاضی و مسیولین مرتبط در محل سالن کنفرانس مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار گردید.

تامین اعتبار پروژه از محل اعتبارات عمرانی مجتمع بوده و مدت زمان اجرای پروژه پنج ماه مشخص شده است.  تیر99

1. لوله کشی گاز داخل پردیس تیر 99