نشست هیات رییسه مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

8 مهر 1399, 1:03 ب ظ

محور این نشست بحث، بررسی و تصمیم گیری در مورد برنامه های ارتباط با صنعت و جامعه، مهارت افزایی و کارآفرینی و سایر موارد اداری لازم بود.

در ادامه دکتر موسوی زاده؛ رییس مجتمع آموزش عالی گناباد از اقدامات انجام شده در زمینه ارتباط با صنعت و جامعه و برگزاری دوره های آموزشی گزارشی ارائه داد و بر ادامه این روند و توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه تاکید کرد.

حجت الاسلام صادقی نسب مسیول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه نیز ضمن تاکید بر توسعه برنامه های مهارت افزایی و کارآفرینی برای دانشجویان، در زمینه ایجاد بستر همکاری، تعاملات و هم افزایی بیشتر مسیولین دستگاه های اجرایی شهرستان به منظور استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی مجتمع اعلام آمادگی نمود.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد