قابل توجه دانشجويان غيرايراني شاغل به تحصيل در مجتمع آموزش عالی گناباد

12 شهریور 1399, 11:46 ق ظ

به اطلاع دانشجويان غيرايراني مجتمع آموزش عالي گناباد مي‌رساند، آن دسته از دانشجوياني كه بعد از شيوع ويروس كرونا از كشور خارج شده‌اند و داراي اقامت معتبر بوده يا اينكه اقامت تحصيلي آن‌ها، در كشور متبوع خويش به پايان رسيده است، بنا به تشخيص دانشگاه، تا تاريخ 1399/07/01 نيازي به دريافت رواديد تحصيلي مجدد نداشته و براساس هماهنگي مي‌توانند از مبادي مرزي كشور وارد ايران شده و پس از ورود، جهت تمديد اقامت، الزاماً به دفاتر كنسولي مراجعه نمايند. هر گونه كوتاهي در انجام امور فوق و مشكلات احتمالي در ادامه تحصيل، متوجه دانشجو مي‌باشد. دانشجويان محترم مي‌توانند از طريق ايميل زير، سؤالات خود را مطرح كنند يا مدارك لازم را ارسال نمايند. خاطر نشان مي‌كند، تحويل اصل هرگونه مدرك ارسالي از طريق ايميل، پس از حضور در دانشگاه، الزامي است. لطفاً، موضوع ايميل(Subject) حتماً نام و نام خانوادگي متقاضي باشد. مشخصات دقيق خود شامل، نام و نام خانوادگي، رشته تحصيلي، شماره دانشجويي و نام پدر را در متن ايميل درج نماييد.

ورود