بر اساس اعلام نظرسنجی سازمان سنجش از داوطلبین؛ مجتمع آموزش عالی گناباد بالاتر از میانگین کشوری از لحاظ رضایتمندی و رعایت پروتکل های بهداشتی در برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 99 قرار گرفت.

18 مرداد 1399, 12:07 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد آخرین روز برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 99 با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی به پایان رسید.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده رییس مجتمع آموزش عالی گناباد و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در آزمون کارشناسی ارشد با پایان این رویداد ملی ضمن تقدیر از عوامل اجرایی کنکور گفت؛ مجتمع آموزش عالی گناباد امسال میزبان نزدیک به 900 داوطلب شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد در سال 99 بود که این تعداد در 6 گروه آموزشی و بیش از 70 رشته درسی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بازدید از حوزه های آزمون ، روند آماده سازی مکان ها، وسایل و تجهیزات بهداشتی، فاصله گزاری اجتماعی را به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی قبل و در حین کنکور بسیار مثبت ارزیابی کردند و از تمهیدات در نظر گرفته شده  مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیر و تشکر نمودند و خاطرنشان کردند: برگزاری این آزمون به میزبانی مجتمع آموزش عالی در گناباد به لحاظ رعایت موازین و امکانات بهداشتی امیدوارکننده بود .

نماینده ی سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از میزبانی خوب و دقیق مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیر و تشکر کرد.

مهندس محمدرضا عابدینی افزود: از ساعات قبل از برگزاری تا پایان آزمون در روز سوم تمامی نکات ریز بهداشتی طبق آیین نامه ها و بخشنامه های ابلاغی از سوی سازمان سنجش به خوبی رعایت و وسایل مورد نیاز بهداشتی در اختیار داوطلبین گذاشته شده بود.

نماینده سازمان سنجش بیان داشت؛ نتایج نظر سنجی صورت گرفته توسط سازمان سنجش آموزش کشور از داوطلبین نشان می دهد مجتمع آموزش عالی گناباد در برگزاری این رویداد مهم بالاتر از میانگین کشوری (90) عمل نموده و رتبه ی بالایی(98.2) را به خود اختصاص داده است.

جواهر فر مدیر آموزشی مجتمع آموزش عالی گناباد از تهیه امکانات و تجهیزات پزشکی و بهداشتی در این آزمون خبر داد و گفت؛ با توجه به دستورالعمل های بهداشتی که به دانشگاه ها ارسال شده بود خوشبختانه توانستیم تمامی موارد مورد نظر سازمان سنجش را رعایت و اجرا کنیم که نتیجه ی آن رضایت مندی داوطلبین در نظر سنجی سازمان سنجش بالاتر از میانگین کشوری بود.

وی ادامه داد اجرای آزمون سراسری ورود به دوره­ های کارشناسی ارشد به تأیید ناظران رسمی سازمان سنجش و مراکز بهداشتی، با رعایت حداکثری الزامات بهداشتی برگزار شد و در طول برگزاری آزمون، مبنا دستورالعمل­ های وزارت علوم،سازمان سنجش و ستاد ملی مقابله با کرونا بود و اصل اساسی آن رعایت اصول بهداشتی و حفاظت از سلامت شرکت­ کنندگان و مجریان، در عین حال حفظ کیفیت در برگزاری کنکور بود.

علی جواهرفر بیان کرد؛ بر اساس اطلاعیه ی سازمان سنجش نتایج کلیه آزمون های کشوری از جمله آزمون کارشناسی ارشد تا اوایل مهر ماه 99 منتشر خواهد شد .