كارگاه آموزشي «نقش سرپرستان در ارتقاي سلامت رواني دانشجويان خوابگاهي» برگزار شد.

25 بهمن 1396, 12:00 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد كارگاه آموزشي “نقش سرپرستان در ارتقاي سلامت رواني دانشجويان خوابگاهي” سه شنبه 24 بهمن ماه 1396 در محل سالن كنفرانس ساختمان معاونت آموزشي برگزار گردید.

با توجه به اينكه بخش عمده اي از وقت دانشجويان درخوابگاه سپري مي شود، فراهم نمودن محيطي امن، آرام و با نشاط كه تأمين كننده سلامت جسمي و روحي و رفاه اجتماعي آنها باشد از ضروريات است.
از آنجا كه مديران و سرپرستان خوابگاه ها در ارتباط مستقيم با دانشجويان هستند، آموزش و شناخت ويژگي‎هاي جوان و مهارت هاي ارتباطي و همچنين شناخت مشكلات و تعارضات دانشجويان در راهكارهاي مقابله با آن از اهميت ويژه اي برخوردار است.
در این کارگاه آموزشی که خانم حاجی وثوق اداره آن را بعهده داشت ، به سرفصل های اهمیت ارتباطات مؤثر، عوامل ارتباط مؤثر، راهکارهای تقویت همدلی، سبک‎های ارتباطی، مهارت گوش دادن و موانع ارتباط مؤثر اشاره گردید. در انتها شرکت‎کنندگان به مباحثه و کار گروهی پرداختند. لازم به ذکر است که این کارگاه با تلاش دفتر مشاوره برگزار گردید.

View the embedded image gallery online at: