فراخوان ثبت نام سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

24 بهمن 1396, 9:00 ب ظ

فراخوان شرکت در مرحله دانشگاهی سی وسومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام مقدس الهی و مفاهیم تعالی بخش آن در محیط دانشگاه ها منتشر شد.

این جشنواره شامل بخش های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری  می باشد.

دانشجويان مي توانند جهت ثبت نام در مرحله دانشگاهي پس از مطالعه كامل مندرجات اين خبر ، از طريق فرم ثبت نام الكترونيكي ذیل اقدام نمايند.

دانلود فرم ثبت نام الکترونیکی مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور- مجتمع آموزش عالی گناباد

لازم به ذکر است که این دوره از مسابقات در 6 بخش 1-بخش آوایی 2- بخش معارفی 3- بخش پژوهشی 4- بخش ادبی 5- بخش هنری 6- بخش فناوری برگزار می گردد.

شرح بخش های مسابقه

الف) آوایی؛ شامل رشته های:

• تلاوت تحقیق
  • تلاوت ترتیل
  • حفظ 5 جزء اول
  • حفظ 10 جزء اول
  • حفظ 20 جزء اول
  • حفظ کل

رشته های حفظ در مرحله دانشگاهی به صورت کتبی برگزار می شود.

• دعا و مناجات‌خوانی
  • اذان برادران
  • تواشیح برادران

در این سه رشته شرکت کنندگان برتر دانشگاه بعد از داوری مستقیما به مرحله کشوری دعوت می شوند.

‌ب) معارفی؛ شامل رشته های:

• مفاهیم نهج البلاغه
  • مفاهیم صحیفه سجادیه
  • حفظ موضوعی قرآن کریم
  • آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن
  • آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)
  • آشنایی با سیره‌ی معصومین (ع)
  • احکام
  • پرسمان معارفی
  • سبک زندگی ایرانی و اسلامی

محتوای رشته ها به صورت کامل در فایل آیین نامه که در انتها آمده است موجود می باشد.

‌ج) پژوهشی؛ شامل رشته های:

• تلخیص کتاب
  • مقاله نویسی

‌د) ادبی؛ شامل رشته های:

• شعر
  • داستان
  • فیلم‌نامه نویسی و نمایش‌نامه نویسی

‌هـ ) هنری؛ شامل رشته های:

• خوشنویسی
  • نقاشی
  • عکس
  • تذهیب
  • فيلم کوتاه
  • معرق و منبت
  • طراحي پوستر

‌و) فناوری؛ شامل رشته های:

• تولید نرم افزار و اپلیکیشن
  • کانال شبکه های مجازی

نکته مهم:

پیرو استعلام از اداره فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل پشتیبانی فعالیت های فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند متقاضیان شرکت در سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور صرفا می توانند در یکی از 33 رشته بخش های 6 گانه این دوره از مسابقات شرکت نمایند.

زمان‌بندی برگزاری مسابقات:

بخش شفاهی برادران:  دوشنبه، 14 اسفندماه 1396

بخش شفاهی خواهران: سه شنبه،15 اسفندماه 1396

زمان برگزاری مسابقات حفظ و  بخش معارفی (خواهران و برادران):   به صورت همزمان در تاریخ 7 اسفند ماه 1396 برگزار خواهد شد.

مهلت ارسال آثار در بخش هاي پژوهشي، ادبي، هنري و فناوری:  20  اردیبهشت 1397

کلیه رشته های بخش پژوهشی، ادبي، هنري و فناوری دارای دو مرحله دانشگاهی و سراسری می باشد.