ساختمان شماره 1 مجتمع آموزش عالی گناباد (ساختمان عاشوری) افتتاح شد.

22 بهمن 1396, 12:00 ب ظ

با حضور جناب آقای رسولی، سرپرست معاونت استانداری خراسان رضوی، حاج آقای پیروز مدیر کل حراست استانداری، خانواده خیر نیک اندیش عاشوری، خیر مدرسه ساز شهرستان حاج محمد ذبیحی، امام جمعه، فرماندار، خانواده معظم شهدا و جانبازان، مسوولین شهرستان، هیات رییسه و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان مجتمع آموزش عالی گناباد ساختمان شماره 1 مجتمع(سازمان مرکزی) با نام ساختمان عاشوری به دست فرزند مرحوم حاج عباسعلی عاشوری اهدا کننده زمین این ساختمان، 21 بهمن ماه افتتاح شد.

دکتر نجاری پس از افتتاح این ساختمان، ضمن عرض خیر مقدم و تبریک فرا رسیدن سال‌روز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، و تشکر از خانواده محترم عاشوری فرمود: زمین این ساختمان به مساحت 1100 متر مربع با ارزش روز 9700 میلیون ریال توسط مرحوم عاشوری در سال 92 اهدا شد که پس از پیگیری‌ها در خصوص تغییر کاربری و اقدامات اولیه در سال 94 ،ساخت این ساختمان آغاز شد که هم اکنون که شاهد افتتاح این مجموعه هستیم 14000 میلیون ریال هزینه شده است که مبلع 5000 میلیون ریال آن با کمک خیرین شهرستان تامین شده است.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: در فرهنگ اسلامی کشور ما وقف از مبانی است که تاکید زیادی به آن شده است و در شهرستان گناباد این مقوله باید به عنوان یک میراث فرهنگی ثبت و ضبط شود. ایشان ضمن تشکر از خانواده محترم عاشوری و آروزی علو درجات برای مرحوم عاشوری به عنوان واقف زمین این مجموعه از سایر خیرین شهرستان دعوت کرد تا در حوزه آموزش عالی نیز فعالیت نمایند.

ایشان در ادامه افزود: در حال حاضر از طبقه هم کف این ساختان به عنوان نمایشگاه دایمی کتاب، طبقه اول حوزه اداری و مالی و طبقه دوم به عنوان یک واحد رفاهی استفاده خواهد شد و در آینده نزدیک شاهد استقرار واحدهای فناورانه در این ساختمان خواهیم بود.

دکتر نجاری ضمن تشکر از همه مسوولین شهرستان، همکاران و خانواده‌های آن‌ها عنوان کردند که در کمتر از 2 ماه آینده بزرگترین سالن ورزشی شهرستان نیز افتتاح خواهد شد که این امر ناشی از اتحاد مسوولین شهرستان است که در حوزه آموزش عالی این مجتمع را یاری رساندند.

امام جمعه شهرستان نیز ضمن تبریک طلوع خورشید انقلاب از همه افرادی که به هر نحوی این ایام را با تلاش خود پرثمرتر کردند تشکر کردند.

حجت ا لاسلام صادقی فرمودند که اهدای علم از برترین صدقات است که می توان به دیگران اهدا کرد و اموری مانند اهدای زمین یا ساختن مدرسه هایی که خیر محترم ذبیحی انجام می دهند باقیات الصالحات است و تا زمانی که این ساختمان پابرجا باشد سبب شادی روح رفتگان آن ها است.

در پایان نیزاز دکتر نجاری و همکارانشان در مجموعه آموزش عالی به خاطر زنده نگه داشتن قدردانی از نیکوکاران تشکر کردند.

دکتر نبی پور نیز ضمن تبریک پیشاپیش 22 بهمن ماه از تلاش ویژه ای که در بحث عمرانی در مجتمع آموزش عالی گناباد شکل گرفته است تشکر کرد. ایشان کار خیر محترم مرحوم عاشوری را کاری بسیار ارزشمند دانستند و فرمودند که این کارها علاوه بر اینکه حمایتی از حوزه علم و دانش است نوعی الگوسازی است تا مردم به این سمت حرکت کنند و در حقیقت یاری رسان دولت باشند که خود سبب خیر و برکت برای شهرستان خواهد بود.

در پایان مراسم نیز با حضور مسوولین استان و شهرستان و خانواده های معظم شهدا و جانبازان و خیرین شهرستان به نیابت از خانواده عاشوری لوح تقدیری تقدیم فرزند مرحوم حاج عباسعلی عاشوری گردید.

View the embedded image gallery online at: