هم‎‎زمان با هشتمین روز از دهه فجر همایش بزرگ پیاده‎روی خانوادگی به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

21 بهمن 1396, 9:00 ق ظ

همایش پیاده‎روی خانوادگی به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد و همکاری اداره ورزش و جوانان، دانشگاه علوم پزشکی، اداره اوقاف و امور خیریه، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بسیج دانشجویی شهرستان برگزار شد. در این همایش، همشهریان گرامی در کنار مسوولین شهرستان و دانشجویان مسیر بیمارستان علامه بهلول و بلوار وحدت به سمت پردیس مجتمع آموزش عالی را پیاده‎روی کردند.

در این مراسم دکتر نجاری ضمن خوش‎آمدگویی و تبریک دهه فجر گفت: امیدواریم روزی برسد که مرزهای دانشگاه گناباد نامشخص باشند. ایشان ضمن تشکر از همراهی مسوولین شهرستان در پیش‎برد اهداف دانشگاه خواستار حمایت بیشتر ا ز قبل مسوولین در جهت تکمیل پروژه‎های دانشگاه شد.

رییس مجتمع آموزش عالی افزود در راستای حفظ محیط زیست تا کنون 150 هکتار کار مشارکتی با اداره منابع طبیعی شهرستان انجام شده است.

دکتر بنایی نیز ضمن تبریک دهه فجر گزارشی از فعالیت‎های انجام شده در شهرستان ارائه کرد و تاکید نمود از بعد انقلاب اسلامی فعالیت‎های زیادی انجام شده است و این مسیر با سرعت دنبال می‎شود.

نماینده شهرستان در ادامه از برگزار کنندگان این همایش و فعالیت‎هایی که باعث شور و نشاط اجتماعی می‎شود تشکر کرد.

فرماندار گناباد نیز ضمن گرامی‎داشت این ایام تاکید کرد که در جهت نشاط اجتماعی مردم باید این قبیل فعالیت‎ها در شهرستان افزایش یابد.

هم‎زمان با برگزاری این مراسم تعدادی از نونهالان ورزشکار شهرستان به اجرای حرکات نمایشی و ورزشی پرداختند. در پایان مراسم نیز جوایز ارزنده‎ای به قید قرعه به شرکت‎کنندگان اهدا شد و تعدادی اصله نهال با شعار حفظ محیط زیست و ایجاد دانشگاه سبز با حضور مسوولین شهرستان در پردیس مجتمع آموزش عالی کشت شد.

View the embedded image gallery online at: