کارگاه پیشگیری از اعتیاد و آسیب‎‎های اجتماعی برگزار شد.

18 بهمن 1396, 12:00 ب ظ

کارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد به مواد مخدر و آسيب هاي اجتماعي ويژه کارکنان دانشگاه گناباد با حضور کارشناسان ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس فتا در محل سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار گرديد.

در اين کارگاه آموزشي جناب سرهنگ خدادادی، مدرس اين کارگاه با معرفي انواع مخدرهاي رايج، به بیان علایم و نشانه‌ها و مشکلات ناشی از مصرف پرداخت و افزود: مواد مخدر صنعتی با شيوع قابل توجه و سهولت مصرف، به خطري جدي براي نسل جوان تبديل شده است. در ادامه جناب سرهنگ غلامی کارشناس پليس فتا، در خصوص آسيب‌شناسي فضای مجازی مطالبي را ارائه نمود.

خانم تقی زاده کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه، هدف از برگزاري اين کارگاه را ضمن آشنایی با انواع مواد مخدر، ارتقاء آگاهي در مورد عوامل زمينه‎ساز و آشکار کننده اعتياد به مواد به منظور پيشگيري از آسيب‎هاي رواني- اجتماعي در محيط دانشگاهي دانست.

View the embedded image gallery online at: