اطلاعيه مهم برگزاري مجازي دروس گروه معارف

14 اسفند 1398, 1:53 ب ظ

قابل توجه دانشجوياني كه در ترم جاري دروس گروه معارف را اخذ نموده اند:

?با توجه به تعطيلات اضطراري دانشگاهها، براي حل مشكل عقب ماندگي تحصيلي در اين ايام، مي بايست از تاريخ 11 اسفندماه98 لغايت 15 فرودين ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازي دانشگاهيان ec.nahad.ir و انتخاب گزينه " دوره ويژه تعطيلات اضطراري دانشگاه" درس مجازي را به شكل زير بگذرانيد:

?پس از  ثبت نام/ورود به سامانه، ابتدا اسم درس معارف را انتخاب نماييد.

? انتخاب مجتمع آموزش عالي گناباد و استاد مربوطه.

?جهت جبرانِ هر جلسه كلاس حضوري لغو شده، بايستي حداقل 2 جلسه از درس آموزش مجازي را بگذرانيد.

? مثلا دانشجويي كه كلاس ( انديشه اسلامي 1) ايشان، سه جلسه تعطيل شده، از بين دروس پيشنهاد شده بايد درس مجازي انتخاب كند كه حداقل 6 جلسه آموزشي داشته باشد، يا دو درس مجازي انتخاب كند كه مجموع جلسات آنها بيش از 6 جلسه باشد.

?حتما هر درس مجازي انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهي نامه آن را پرينت بگيريد.

? جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد با شماره تلفن ۰۵۱۵۷۲۵۵۱۹۱ داخلي۱۰۱ (سركار خانم  كريمي) تماس حاصل فرماييد.

روابط عمومي مجتمع آموزش عالي گناباد