رییس مجتمع آموزش عالی گناباد و جمعی از مدیران مجتمع با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آمادگی کامل مجتمع را با تمام امکانات برای عبوراز بحران شیوع ویروس کرونا اعلام نمود

11 اسفند 1398, 5:18 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد رییس و جمعی از مدیران این مجتمع با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد از زحمات شبانه روزی ریاست و پرسنل خدوم این مجموعه ی بزرگ در مقابله با بحران ویروس کرونا تقدیر کردند.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده در نشستی که در دفتر دکتر جواد باذلی رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، گفت: در این شرایط خاص و کار شبانه روزی، اقدامات به جا و شایسته ی پیشگیری و  آموزشی و بهداشتی مجموعه ی علوم پزشکی گناباد در این چند روز قابل تقدیر بوده است و مجتمع آموزش عالی گناباد با تمام امکانات و اعضا هیات علمی آماده هر گونه همکاری لازم در این زمینه می باشد و از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد

View the embedded image gallery online at: