مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 9 کشور در مجتمع آموزش عالی گناباد پایان یافت.

29 بهمن 1398, 10:48 ق ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد، مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 9 کشور که با شرکت تیم هایی از دانشگاه های استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و استان سمنان برگزار شد ، با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان داد.

آیین اختتامیه این مسابقات که با حضور مسئولین و دست اندرکاران ورزش دانشگاهی ، تیم های حاضر در مسابقات و جمعی از دانشجویان برگزار شد به تیم های برترِ اول تا سوم لوح افتخار و هدایایی به رسم یادبود و تندیس مسابقات اهدا شد.

به گفته ی جعفرزاده سرپرست فنی مسابقات ، تیم های دانشگاه غیرانتفاعی خیام مشهد ، تیم دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی و تیم دانشگاه خاوران مشهد توانستند به ترتیب به مقام های اول تا سوم مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 9 کشور دست یابند.

براساس اعلام این مسئول ، مسابقات از 24 بهمن ماه  بصورت گروهی  و با حضور۱۲ تیم از دانشگاه های استانهای خراسان رضوی . شمالی . جنوبی و سمنان برگزار و پس از انجام ۲۰ بازی و به ثمر رسیدن ۷۷ گل با قهرمانی تیم دانشگاه غیر انتفاعی خیام مشهد به پایان رسید.

در این دوره از مسابقات دکتر علیرضا خادملو بعنوان ناظر انجمن فوتسال اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و دکتر یاسر اسماعیلیان سرپرست کل مسابقات و اصغری بعنوان معاون اجرائی این رویداد ورزشی همکاری داشتند.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد/

View the embedded image gallery online at: