دوره آموزشی امنیت ملی با محوریت حفاظت گفتار در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

14 دی 1398, 10:21 ق ظ

دوره آموزشی امنیت ملی با محوریت حفاظت گفتار به همت اداره حراست با حضور جمعی از مدیران، کارکنان و اعضای هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

دکتر محمد بهزاد امیری مدیر حراست مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: با توجه به اهمیت حفاظت گفتار و رعایت مسایل امنیتی این دوره  آموزشی برای کارکنان مجتمع برنامه ریزی شده است.
استاد تقی زاده مدرس این دوره با بیان موارد اطلاعاتی که به ظاهر معمولی و کم اهمیت بوده است اما عدم حفاظت مناسب و انتشار آن باعث شده است که اتفاقات جبران ناپذیری بر بدنه ی علم در کشور وارد شود، گفت:با آموزش کارکنان در تمامی سطوح و رعایت مسایل امنیتی ساده مانند حفظ نوشتار، عدم بیان مطالب کاری هرچند کم ارزش و مواردی ازین دست می توان از انتشار اطلاعات و عواقب آن جلوگیری کرد.
روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد

View the embedded image gallery online at: