دیدار فرمانده انتظامی با دکتر موسوی زاده رییس مجتمع آموزش عالی گناباد

9 دی 1398, 12:32 ب ظ

فرمانده و جمعی از مسیولین نیروی انتظامی گناباد در دیداری با ریاست و معاونین مجتمع آموزش عالی گناباد انتخاب و  انتصاب دکتر موسوی زاده به ریاست این مجتمع را تبریک گفتند.

در این نشست سرهنگ قربانی فرمانده انتظامی گناباد ضمن بر شمردن اهمیت دانشگاه و دانشجو در شهرستان و نگاه ویژه فرماندهی انتظامی به برخورد مناسب،ایجاد بستری امن و اعتماد سازی برای نسل جوان و دانشجو، آمادگی نیروی انتظامی را برای همکاری های همه جانبه با دانشگاه اعلام کرد.
    دکتر موسوی زاده نیز ضمن سپاسگزاری از همکاری های ویژه نیروی انتظامی در مواردی ک مجتمع نیاز به حضور و همراهی پلیس داشته، از آمادگی مجتمع برای ادامه همکاری و ایجاد تفاهم نامه های دوجانبه خبر داد.
روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد

View the embedded image gallery online at: