حضور پرشور دانشگاهیان در مراسم گرامیداشت نهم دی ماه 98

9 دی 1398, 12:19 ب ظ

حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه امسال نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات ایران به حساب می آید .

حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد. روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید. در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی و نیز مردم ولایت مدار شهرستان گناباد به همراه جامعه دانشگاهی حماسه ای دیگر آفریدند و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساختند و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(دامت برکاته) را شاد ساختند.

View the embedded image gallery online at: