مناظره با موضوع نظارت شورای نگهبان بر انتخابات، در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

2 دی 1398, 10:04 ب ظ

مناظره با موضوع نظارت شورای نگهبان بر انتخابات، قانون یا بدعت؟! (نظارت استصوابی ) در سالن اجتماعات مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد مناظره ای با موضوع نظارت شورای نگهبان بر انتخابات در سالن اجتماعات مجتمع  با حضور جمع پرشور دانشجویان مجتمع آموزش عالی، علوم پزشکی و دانشگاه آزاد و نیز جمعی از مسئولین شهرستان برگزار شد.
این مناظره به همت بسیج دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد و باحضور محمد صابریان فعال سیاسی اصلاح طلب و مسئول سیاسی سازمان جوانان مجمع نیروهای خط امام ره  و مهدی شیعه علی فعال فرهنگی و دبیر اسبق نهضت آزاد اندیشی استان خراسان رضوی برگزار گردید.
روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد

View the embedded image gallery online at: