به مناسبت هفته بسیج " امام جمعه گناباد و مسئولین دانشگاه از دفتر بسیج مجتمع آموزش عالی گناباد بازدید کردند .

4 آذر 1398, 3:48 ب ظ

همزمان با فرارسیدن هفته بسیج امام جمعه گناباد به همراه جمعی از مسئولین مجتمع آموزش عالی گناباد از دفتر حوزه بسیج دانشجویی شهید شوریده مجتمع  آموزش عالی گناباد بازدید نمودند .

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد در این بازدید که مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری و جمعی از مسئولین  مجتمع آموزش عالی  گناباد حضور داشتند پیرامون ارزشهای انقلاب و بسیج و در خصوص سازمان تشکیلاتی و امکانات و فعالیت های این حوزه بحث و گفتگو کردند.

حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب  ضمن تبریک هفته مقدس بسیج به رشادت ها و ایثارگری های مخلصانه بسیجیان در دوران مختلف انقلاب اشاره کرد و گفت: بسیج توانست در دوران دفاع مقدس معادله جنگ را به نفع رزمندگان اسلام عوض کند و هر جا که بسیج به میدان آمد توانست مشکلات  را حل کند و دشمن را ناکام سازد.

امام جمعه گناباد در ادامه افزود: جوانان بسیجی بایستی حافظ ارزش ها، دین و دیانت و راه شهدا و امام باشند و همدیگر را در راه اهداف والای انقلاب اسلامی یاری نمایند و من از تمامی جوانان و دانشجویان عزیزی که این تشکل را برای فعالیت انتخاب کرده اند تشکر میکنم .

حجت الاسلام و المسلمین قرشی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در مجتمع آموزش عالی گناباد نیز با تبریک هفته بسیج، بر لزوم انسجام  و اخلاق مداری در حوزه های مختلف علی الخصوص بسیج تاکید کرد و گفت: از مهمترین برنامه ها و شاخص هایی که باید در بسیج بیش از همه به آن پرداخت تقویت اخلاق مداری و کار تشکیلاتی است که به گفته رهبر معظم انقلاب بایستی سرلوحه کار همه سازمان ها قرار گیرد.

در این بازدید از سوی امام جمعه و دفتر نهاد دانشگاه از زحمات سپهری فرمانده بسیج مجتمع آموزش عالی گناباد با اهداء لوح سپاس تقدیر شد.

View the embedded image gallery online at: