اولین مرحله اردوی رضوی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

3 آذر 1398, 9:47 ق ظ

اولین مرحله اردوی رضوی ویژه دانشجویان دختر در سال تحصیلی99-98 در روزهای 30 آبان و 1 آذر در شهر مقدس مشهد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد به نقل از مدیریت فرهنگی، اولویت ثبت نام اردو با دانشجویان نوورود، دانشجویان سال آخر، دانشجویان کم برخوردار و دانشجویان فعال فرهنگی بود که فرایند ثبت­نام به صورت اینترتی انجام و قرعه کشی از دانشجویان ثبت­نام شده به صورت حضوری برگزار شد.

تشرف به حرم مطهر رضوی حضور ، اقامه نماز جماعت، قرائت دعای کمیل و دعای ندبه بازدید از موزه های آستان قدس رضوی و برگزاری مسابقات عکاسی، خاطره نویسی و کتابخوانی از برنامه های این اردو بود

روابط عمومی