توجه

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/442

فعالان قرآني مجتمع آموزش عالی گناباد به مناسبت هفته قرآن و عترت به دیدار امام جمعه شهرستان گناباد رفتند

2 آذر 1398, 12:10 ب ظ

در اين نشست دانشجويان در گفتگویی صمیمانه با امام جمعه ی شهرستان گناباد به بیان درخواست هاي خود پرداختند. در ادامه كارشناس فرهنگي مجتمع آموزش عالي گناباد ضمن ارائه گزارش فعاليت هاي انجام شده به کارهای درحال انجام و برنامه های فرهنگی آینده در این مجتمع اشاره کرد

حجت الاسلام حسن صادقي نسب در نشست فعالان قرآني دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي گناباد عنوان كرد: تهاجم فرهنگي، فضاهاي مجازي و غيره، زمينه انحراف جوانان مان را بوجود آورده است و لذا بايستي براي در امان ماندن از اين فتنه ها به قرآن كريم پناه برد.

امام جمعه ی گناباد ادامه داد: قرآن در دوره آخرالزمان همانند يك سنگر بوده و حتي در حديث معروف ثقلين پيامبر گرامي اسلام نيز به حفظ دو سنگر بسيار مهم قرآن و عترت اشاره شده است.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه های گناباد افزود: اگر بتوانيم حتي يك نفر از جوانان دانشجو را جذب اين مسير قرآني نمائيم و باعث هدایت همان یک نفر شویم، اين كار با تمام ثروت دنيا برابري مي كند.

صادقي نسب با بيان اينكه قرآن معجزه جاودان پيامبر بوده و حقانيت ايشان را نشان مي دهد، تصريح كرد: ما وظيفه داريم تلاش كنيم اين معجزه را برجسته نماییم؛ چراكه معاندين، بسيار هزينه كرده اند كه اين معجزه را كم اهميت جلوه دهند.

امام جمعه گناباد خاطرنشان كرد: قرآن هميشه جاذبه داشته و دارد و تاكنون نيز پيروزي هاي بسياري زير پرچم قرآن كريم نصيب انقلاب اسلامي شده است.

{gallery}442{/gallery}