اولين كرسي آزاد انديشي با موضوع " نقش دانشجويان در آينده كشور" در سال تحصيلي ۹۸-۹۹ برگزار شد.

2 آذر 1398, 11:10 ق ظ

نقش دانشجويان در آينده كشورعنوان اولين كرسي آزاد انديشي سال تحصيلي ۹۸-۹۹ مجتمع آموزش عالی گناباد بود

دانشجويان در ابتدای این نشست به بحث و ارائه نظرات و ديدگاه هاي خود در رابطه با موضوع این کرسی آزاداندیشی پرداختند.  سپس حسن پوركارشناس مربوطه ضمن اشاره به نگاه ها و نظریه های موجود، به جمع بندي نظرات و بیان ها پرداخت و به پرسش های مطرح شده در دیدگاه های مختلف پاسخ گفت.

.اين كرسي آزاد انديشي با همت بسيج دانشجويي و همكاري كارگروه كرسي آزاد انديشي مجتمع آموزش عالي گناباد برگزار گرديد.

گالری تصاویر