پیام تبریک دکتر نجاری به مناسبت فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر

12 بهمن 1396, 9:00 ق ظ

والفجر و لیال عشر

در آستانه سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در مسیری روشن و مشخص، روزهای شکوه انقلاب و ایران را تبریک گفته و جشن می گیریم.

امروز به واسطه ظهور انقلاب اسلامی در سال 57 هر ساله انقلابی از دستاوردهای این پیروزی را شاهدیم و سرمنشأ این عظمت‌ها را می‎توان در تپش رشد کشور یعنی دانشگاه مشاهده کرد. با این امداد الهی و به واسطه رشد کمی و کیفی دانشگاه‎ها و تلاش خدمتگزاران صدیق این مرز و بوم، استقلال و جلال و شکوفایی این کشور زبان زد جامعه جهانی است و همین جلوه شکوه است که دشمنان ما را وسوسه انجام خصومت‎های جدید در لباسی رنگارنگ می کند اما زهی خیال باطل.
نقش انقلاب اسلامی در باورهای دینی مردم و تبدیل شدن ایران به خاستگاه ارزش‌های اسلامی و رهایی از باورهای پوچ و به ثمر رسیدن درخت بارور علم و دانش و تبدیل آن به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل بر کسی پوشیده نیست. امید است با یاری خداوند متعال در مسیر درست، گام هایی استوار در جهت تحقق کلیه اهداف برداریم.
مجتمع آموزش عالی گناباد نیز این روزهای با برکت را جشن خواهد گرفت و دمیدن خورشید حقیقت از افق را گرامی خواهد داشت و خوشامد خواهد گفت دهه فجر را که با آمدنش سوز و سرما از شهرمان پر کشید و  قلب هایمان دریایی از عشق و امید شد.

دکتر حسین نجاری
                      رییس مجتمع آموزش عالی گناباد