نخستین جلسه شورای دبیران کانون های فرهنگی هنری مجتمع آموزش عالی گناباد در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

30 مهر 1398, 2:20 ب ظ

اولین جلسه شورای دبیران کانون های فرهنگی و هنری مجتمع آموزش عالی گناباد درسال تحصیلی جدید باحضور حجت‌الاسلام سید علیرضا قرشی مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری، دکتر امیرحسین اخروی مدیر فرهنگی و دیگر کارشناسان حوزه فرهنگی در سالن کنفرانس معاونت آموزشی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد دراین جلسه مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری به لزوم فعالیت های فرهنگی درسایه اخلاص و ایمان به خدا در جامعه و خصوصا دانشگاه ها تأکید نمود وافزود؛ ظاهر و باطن عمل باید درست وصحیح باشد تا منجر به رشد و معرفت شود و این صحت ظاهرو باطن درهمه حوزه ها خصوصا در حوزه فرهنگی و هنری بایستی بیشتر به چشم بیاید.

مدیر فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد نیز در این جلسه به لزوم همکاری مشترک بین حوزه های مختلف به ویژه امور فرهنگی، دفتر نهاد و بسیج دانشجویی اشاره نمود و وظایف و مسوولیت دبیران کانون ها وکارگروه های فرهنگی را تشریح کرد.

دکتر امیر حسین اخروی از مهم ترین وظایف دبیران را تشکیل شورای مرکزی هر کانون، همکاری با کارگروه کرسی آزاد اندیشی در موضوعات مربوط به هر کانون و اخذ مجوز برای نشریات دانشگاهی دانست و از دبیران کانون ها خواست برای پیشبرد اهداف مجموعه دانشگاه، نظرات و پیشنهادات خود را به حوزه فرهنگی منتقل نمایند.