با حضور جمع کثیری از دانشجویان نو ورود، آیین آشنایی با مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

25 مهر 1398, 5:51 ب ظ

با حضور جمع کثیری از دانشجویان نو ورود، اساتید و کارکنان مجتمع آموزش عالی گناباد در سالن فجر پردیس این مجتمع و پس از اقامه نماز ظهر و عصر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی شهرستان، آِیین آشنایی با حضور سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد برای نوورودان برگزار شد.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن خوشامد گویی به دانشجویان و تسلیت ایام اربعین امام حسین(ع) گفت: زندگی دانشجویی نقطه عطفی برای هر فردی می تواند باشد و مقطع کارشناسی دوران طلایی آن است.

سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد ایام دانشگاه را فرصتی گران بها برای ساختن زندگی و جامعه دانست و زندگی دانشجویی را مسیری برای استقلال شخصیتی نامید و افزود شروع زندگی دانشجویی بهار زندگی است و ماجراجویی های علمی را در خود خواهد داشت.

وی بیان کرد مجتمع آموزش عالی گناباد یک واحد دانشگاهی جوان، اما پویا و بالنده است و ساختار جوان آن در تمامی ابعاد سبب شده است تا با انرژی مضاعفی به فعالیت بپردازد و پیشرفت چشمگیری در عمر کوتاه خود داشته باشد.

دکتر موسوی زاده یک دانشجوی فرهیخته را دانشجویی نام برد که هم در زمینه آموزشی و درسی و هم در فعالیت های فوق برنامه و ارتقای مهارت های فردی زندگی به تلاش و کسب دانش بپردازد.

ایشان عامل موفقیت را در زندگی توکل به خداوند، امید، انگیزه و تلاش مضاعف نام برد و افزود عوامل بیرونی در تلاش اند که این ها را از ما بگیرند اما شما دانشجویان با تلاش و توکلی که دارید حداکثر بهره را از امکانات موجود ببرید و چنان خود را توانمند نمایید و در راستای مهارت افزایی حرکت کنید که پس از فارغ  التحصیل شدن با مهارت کسب شده شغل خوبی را بدست آورده و فردی مفید برای ایران اسلامی باشید.

دکتر موسوی زاده ضمن برشمردن فعالیت های انجام شده در کانون ها، انجمن های علمی و دفتر ارتباط با صنعت گفت از همین امروز سعی کنید از فرصت های ایجاد شده و فضاها و امکانات موجود در کنار فعالیت آموزشی حداکثر بهره را ببرید.

وی در ادامه مجتمع آموزش عالی گناباد را هفتمین دانشگاه کشور در رتبه بندی دانشگاه ها برای برگزاری دوره های فوق برنامه نامید که تا حد امکان از بهترین اساتید برای برگزاری این گونه فعالیت ها بهره گرفته شده است.

ایشان در پایان از همراهی خانواده دانشجویان در ثبت نام آنان تشکر کرد و گفت همه همکاران مجتمع آموزش عالی گناباد تلاش خواهند کرد که پس از 4 سال بهترین خاطرات برایتان رقم بخورد و ابراز امیدواری کرد که گناباد بتواند میزبان خوبی برای دانشجویان باشد.

حجت الاسلام سید علیرضا قرشی مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه نیز ضمن خوشامد گویی و تسلیت ایام اربعین به دانشجویان با یادی از شهید مجید شهریاری گفت: خداوند است که نور علم را در قلب دانشمندان روشن می کند و کسانی موفق هستند و رشد واقعی را همانند این شهید خواهند داشت که تک بعدی نباشند.

ایشان رشد واقعی را یک رشد چند بعدی نامید که باید ابعاد مادی، معنوی و علمی را با هم و درکنار هم داشته باشد و افزود ما تا جایی که در توانمان باشد در حل مشکلات به دانشجویان کمک خواهیم کرد.

محمد سپهری دانشجوی ترم 7 رشته مهندسی کشاورزی و فرمانده پایگاه بسیج مجتمع آموزش عالی گناباد نیز ضمن خوشامد گویی به نوورودان، به بیان تجربیات خود از زبان یک دانشجو پرداخت.

در پایان نیز میثاق نامه اساتید و دانشجویان توسط یکی از اساتید و دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد قرائت شد.