استفاده از پتانسیل مجتمع آموزش عالی گناباد در تدوین نقشه راه پیشرفت شهر گناباد

10 بهمن 1396, 5:12 ب ظ

با پیگیری دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت جلسه‌ای با معاون محترم شهردار گناباد و کارشناسان شهرداری و اساتید مجتمع آموزش عالی برگزار گردید.

مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه هدف از این جلسه را بررسی راه‎های همکاری بین دانشگاه و شهرداری،استفاده از تجارب طرفین، کاربردی کردن پروژه‌های دانشجویی و پژوهش‌های اساتید و نیز استفاده از علوم روز در مسائل شهری بیان نمود.

آقای مؤمن مقدم ضمن تشکر از حضور پرسنل محترم شهرداری تأکید کرد که می‌توان همکاری‌های دوجانبه و قوی‌تری بیش‌ازپیش داشت.

معاون شهردار به نمایندگی از شهردار و مجموعه شهرداری علاقه‎مندی به استفاده از پتانسیل‎های مجتمع آموزش عالی گناباد در مسائل شهری، از برگزاری این جلسه تشکر کرد و ابراز امیدواری کردند باوجوداین پتانسیل قوی در شهرستان بتوان شهری متفاوت و شایسته مردم شهرستان و دانشجویان داشت.

در ادامه این جلسه اساتید به بیان دیدگاه‎های خود در مورد مسائل مختلف شهری ازجمله فضای سبز، مسائل مربوط به عمران و مقاوم‎سازی بافت‎های فرسوده، تولید نمادهای شهری و تدوین نقشه راه پیشرفت شهر پرداختند.

در پایان با توافق طرفین مقرر شد تا کارگروه‎های تخصصی در رشته‎های مختلف بین دانشگاه و شهرداری ایجاد گردد تا با همفکری و همکاری و تعامل بیشتر و استفاده از دانش در مسیر توسعه شهری گام برداشت.

View the embedded image gallery online at: