سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد در سفر به تهران با مقامات وزارتی دیدار و گفتگو کرد.

13 مهر 1398, 3:09 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد دکتر سید مصطفی موسوی زاده به همراه دکتر حمید بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و جواد گازری مدیر طرح و برنامه مجتمع طی سفری دو روزه در خصوص وضعیت پروژه های پردیس مجتمع و همچنین امکانات خوابگاهی و رفاهی دانشجویی با مقامات وزارت علوم و معاون رییس جمهور دیدار کردند.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده در این سفر با دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت پیگیری تجهیزات خوابگاهی و دکتر صدیقی  مشاور وزیر و رئیس سازمان امور  دانشجویان  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت پیگیری  یارانه مواد غذایی و تجهیزات رفاهی دانشجویان جلسات جداگانه ای  برگزار نمودند.

وی نیز با دکتر گرایی نژاد رئیس امور علمی، آموزشی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در جهت ارائه آخرین وضعیت ساختار دانشگاه و پیگیری تامین اعتبار پروژه های تملک دارایی و افزایش تخصیص اعتبارات هزینه ای و دکتر اسماعیلی مدیر کل عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت پیگیری تامین اعتبار پروژه های عمرانی دانشگاه و دکتر پوراصغری معاون امور علمی، آموزشی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در جهت پیگیری تامین اعتبار پروژه های تملک دارایی و افزایش تخصیص اعتبارات هزینه ای دانشگاه جلساتی برگزار نمودند.

همچنین رییس مجتمع آموزش عالی گناباد به همراه دکتر بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در ادامه گفتگوهای خود با دکتر محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور جهت پیگیری تامین اعتبار پروژه های تملک دارایی دانشگاه ملاقات کردند.

گفتنی است سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد در ادامه سفر خود با دکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم و رییس هیات امنا و هیات ممیزه دانشگاه ها و مهندس شفیعی معاون عمرانی دفتر امور آموزشی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در جهت پیگیری تخصیص کد اعتباری در کمیسیون های مربوطه جهت پروژه های تملک دارایی دانشگاه بحث و گفتگو نمود.

در حاشیه این دیدارها نیز پیگیری اخذ مجوز تاسیس نهادهای مرتبط با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سوی مجتمع آموزش عالی گناباد صورت گرفت.

View the embedded image gallery online at: