مجتمع آموزش عالی گناباد و پایگاه قنات جهانی قصبه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

10 مهر 1398, 7:53 ق ظ

به منظور تبادل اطلاعات حوزه علمی، فرهنگی و اجرایی و با هدف شناسایی و مستند سازی آثار تاریخی محور گردشگری قنات قصبه، تفاهم نامه همکاری بین پایگاه میراث جهانی قنات قصبه گناباد و گروه آموزشی باستان شناسی مجتمع آموزش عالی امضا شد.

سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن ابراز خرسندی از ادامه همکاری با میراث فرهنگی شهرستان گفت یکی از اهداف اصلی مجتمع آموزش عالی گناباد کمک به توسعه منطقه است که در این مسیر با ظرفیت غنی اساتید نخبه و دانشجویان توانمند و وجود رشته های مختلف در دانشگاه گناباد می توان به این مهم بسیار امید داشت.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده ادامه داد مجتمع آموزش عالی گناباد آماده همکاری با ادارات و صنایع شهرستان است و از حضور آن ها در کنار دانشگاه استقبال خواهد شد.

وی بیان کرد امروز مردم راه حل مشکلات خود را در دانشگاه دنبال می کنند و این بدان معنی است که اعتماد جامعه به دانشگاه و اصول علمی افزایش یافته است و این مساله وظیفه دانشگاه را سنگین تر می کند.

رسول صنوبری مدیر پایگاه جهانی قنات قصبه نیز از همکاری های مجتمع آموزش عالی گناباد تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود با توجه به آثار تاریخی منطقه و وجود رشته باستان شناسی در این مجتمع، زمینه شناسایی و احیای آثار و به دنبال آن جذب گردشگر فراهم شود.