اطلاعیه ثبت‌نام در کتابخانه مرکزی مجتمع آموزش عالی گناباد

2 مهر 1398, 8:16 ق ظ

ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان نو ورود و تبریک شروع سال تحصیلی جدید، به اطلاع می رساند دانشجویان محترم به منظور استفاده از خدمات کتابخانه مرکزی(جستجو، امانت، تمدید و رزرو کتاب) لازم است عضویت خود در کتابخانه را فعال نمایند.

به همین منظور دانشجویان محترم می توانند ضمن مطالعه راهنمای عضویت، از طریق پورتال کتابخانه به آدرس: lib.gonabad.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند؛
همچنین امکان عضویت از طریق مراجعه حضوری به کتابخانه واقع در جنب ساختمان معاونت آموزشی نیز  فراهم می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در کتابخانه:
1. کارت دانشجویی

2.یک قطعه عکس برای ثبت نام حضوری و اسکن عکس برای ثبت نام اینترنتی

راهنمای عضویت در کتابخانه:

تلفن تماس کتابخانه: 05157229802 داخلی 130

از دانشجویان محترم نو ورود خواهشمندیم به منظور ثبت نام اینترنتی در کتابخانه مجتمع آموزش عالی گناباد، فایل راهنمایی عضویت را به طور دقیق مطالعه نمایند.