مجتمع آموزش عالی گناباد میزبان دانشجویان نو ورود از اقصی نقاط کشور بود.

1 مهر 1398, 10:28 ق ظ

آغاز سال تحصیلی جدید فرصتی است که باز هم حال و هوای شهر رنگ و بوی تازه‌ای به خود گیرد. خانواده‌هایی که به همراه فرزندانشان از اقصی نقاط کشور سختی راه را بر خود هموار نموده و خود را به محل ثبت نام دانشگاه‌ها رساندند.

مجتمع آموزش عالی گناباد نیز در سال تحصیلی جدید با رویکردی متفاوت و نو میزبان صدها دانشجویانی بود که موفق شده بودند در آزمون سراسری سال 1398 نمره قبولی را کسب نمایند و وارد عرصه تعلیم و تعلم در این مجتمع شوند.

گفتنی است کلیه پذیرفته‌شدگان در مجتمع آموزش عالی گناباد در رشته‌های  مدیریت بازرگانی، مهندسی برق، مهندسی عمران و مدیریت صنعتی، مهندسی کامپیوتر، حقوق طبق جدول زمان‌بندی و با در دست داشتن مدارک ثبت‌نام در دو روز متوالی روند ثبت‌نام خود را بدون مشکل سپری نمودند.

هم‌زمان با 30 شهریور و اولین روز از ثبت‌نام دکتر حمید بنایی، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید و سرکشی، در جریان ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید بومی و غیر بومی قرار گرفت.

دکتر حمید بنایی با بازدید از روند انجام ثبت نام ضمن تشکر از خدمات ارائه شده گفت آنچه مشخص است همکاران این مجتمع کارکنانی همدل هستند و می توان آن را از روند منظم ثبت نام و خدمات مرتبط به روشنی درک کرد.
نماینده مردم گناباد و بجستان در جمع دانشجویان ورودی جدید و والدین آن‌ها گفت سعی کنید ارتباط خود را با دانشگاه حتی پس از پایان تحصیلات حفظ کنید زیرا که ارتباط مستمر با یک مرکز علمی می تواند در طول زندگی اجتماعی و کاری شما را توانمند کرده و یاری‌رسان باشد.

فرماندار گناباد نیز ضمن بازدید از مراحل ثبت‌نام دانشجویان این دانشگاه و عرض خیرمقدم و ضمن حضور در جلسه توجیهی والدین دانشجویان، از تلاش همه جانبه مسوولین و دستگاه‌های اجرایی در جهت رفاه حال تمامی دانشجویان خبر داد و افزود حضور دانشجویان با فرهنگ‌های متفاوت عامل پیشرفت و خیر و برکت برای شهرستان خواهد بود که امیدواریم بتوانیم میزبان خوبی در طول مدت تحصیل این عزیزان باشیم.

دکتر مصطفی موسوی زاده  نیز به دانشجویان نو ورود و خانواده هایشان تبریک و خوش‌آمد گفت و ضمن این مطلب که این مجتمع به شیوه‌های مختلف پذیرش دانشجوی کارشناسی خواهد داشت اشاره و اظهار کرد: اصلی‌ترین راه ورود دانشجو در این دوره پذیرش صرفاً از طریق کنکور سراسری است که سالانه توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود. در این روش اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌ها اعلام می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: روش بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی نیز یکی دیگر از روش‌های پذیرش دانشجو در دانشگاه گناباد است که با اعلام پذیرش از سوی سازمان سنجش، زمان ثبت نام اطلاع‌رسانی خواهد شد.

فرمانده سپاه گناباد همچنین ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید ابراز امیدواری کرد مجموعه دانشگاهی و بسیج شهرستان همکاری های متقابلی در عرصه فرهنگی داشته باشند.

سرهنگ علی ابراهیم زاده با اشاره به موقعیت علمی و فرهنگی و تاریخی این شهر افزود" تک تک این دانشجویان می‌توانند سفیران فرهنگی خوبی برای گناباد در تمامی شهرهای کشور باشند.

حجه الاسلام‌و‌المسلمین صادقی نسب امام جمعه گناباد نیز در جریان این بازدید از کمک و الطاف خیرین بزرگوار تشکر و قدردانی نمود و خاطرنشان کرد خیرین و فرهیختگان عزیز در جهت ساخت خوابگاه‌های دانشجویی که از مسائل و کمبودهای شهرستان و دانشگاه است تلاش نمایند.