اطلاعیه خوابگاه ها (مدیریت بخش خصوصی) در خصوص ثبت نام حضوری خوابگاه (ویژه دانشجویان جدیدالورود)

27 شهریور 1398, 3:03 ب ظ

با سلام و عرض تبریک به مناسبت موفقیت در آزمون سراسری سال 1398 و پذیرش در مجتمع آموزش عالی گناباد به تمامی دانشجویان عزیز جدیدالورود، زمان بندی و شرایط مورد نیاز ثبت نام خوابگاه به شرح ذیل اعلام می گردد:

ثبت نام و اسکان پذیرفته شدگان در خوابگاه، پس از تکمیل ثبت نام آموزشی و دریافت کارت دانشجویی امکان پذیر خواهد بود.

مدارک مورد نیاز:

• 2 قطعه عکس 4*3
  • رسید ثبت نام آموزشی یا کارت دانشجویی
  • تکمیل فرم های مربوطه (تحویل در محل)
  • اصل فیش بانکی پرداخت شهریه خوابگاه به شماره حساب های ذیل:
  • شماره حساب پرداخت شهریه خوابگاه خواهران: 798098020  به نام آقای علیرضا قلی زاده بهابادی
  • شماره حساب پرداخت شهریه خوابگاه برادران: 0100154325006 به نام آقای سید رضا هادوی شهری
  • ضمنا جهت سهولت پرداخت در خوابگاه ها دستگاه کارتخوان (POS) در محل خوابگاه مستقر می باشد.
  • چک معتبر بانکی تحت پوشش سامانه صیاد به تاریخ 98/10/1، جهت تسویه شهریه نیمسال دوم.

از دانشجویان محترم درخواست می گردد در زمان ثبت نام به شرایط خوابگاه، شهریه و تعهدات پرداخت آن دقت کافی داشته باشند. امکان ثبت نام فقط در صورت تسویه حساب نقدی نیمسال اول تحصیلی  99-98 وجود خواهد داشت. ضمناً جهت شهریه نیمسال دوم، تحویل چک معتبر بانکی تحت پوشش سامانه صیاد به تاریخ 98/10/1الزامی است. در غیر این صورت بایستی نسبت به پرداخت نقدی شهریه نیمسال دوم در زمان ثبت نام اقدام گردد.

تهیه لوازم شخصی از قبیل تشک، بالشت و پتو به عهده دانشجو می باشد (تشک و بالشت در بوفه خوابگاه به فروش می رسد.

قابل ذکر است ثبت نام دانشجویان برای دو نیمسال متوالی صورت گرفته و در صورت مهمانی، انتقالی، انصراف، اخراج یا به هر دلیلی و در هر زمان از سال تحصیلی دانشجو موظف به پرداخت شهریه اسکان دو نیمسال خواهد بود.

مبلغ 50000 تومان (پنجاه هزار تومان) به عنوان ودیعه اسکان خوابگاه در زمان ثبت نام از دانشجو اخذ خواهد گردید که در صورت عدم خسارت به اموال خوابگاه، در زمان تسویه حساب خوابگاه به دانشجو عودت داده خواهد شد. میزان شهریه برای هر نیمسال تحصیلی در سرای دانشجویی خواهران و برادران به شرح ذیل اعلام می گردد. شایان ذکر است با حمایت خیرین و مجموعه دانشگاه و در راستای حمایت از دانشجویان متقاضی خوابگاه، میزان شهریه علیرغم افزایش قابل توجه هزینه های ارائه خدمات خوابگاهی برای سال تحصیلی 99-1398 افزایش نداشته است.

خوابگاه خواهران

آدرس: انتهای خیابان آیت الله غفاری- جنب ساختمان معاونت آموزشی مجتمع آموزش عالی گناباد- خوبگاه پروین اعتصامی

ظرفیت اتاق

شهریه اسکان