اطلاعیه خوابگاه (مدیریت بخش خصوصی) در خصوص ثبت نام حضوری خوابگاه (ویژه دانشجویان ورودی 97 و ماقبل)

27 شهریور 1398, 2:51 ب ظ

پیرو اطلاعیه قبلی، زمان بندی و شرایط مورد نیاز ثبت نام نهایی خوابگاه به شرح ذیل اعلام می گردد.

ثبت نام نهایی دانشجویان ورودی 97 و ماقبل آن در صورتی که فرایند پیش ثبت نام را انجام داده باشند در تاریخ 98/06/30تا 98/07/1خواهد بود.

امکان ثبت نام قطعی فقط در صورت تسویه حساب نقدی نیمسال اول تحصیلی  99-98 و تسویه کامل بدهی های معوق دانشجویان بدهکار وجود خواهد داشت. ضمناً جهت شهریه نیمسال دوم، تحویل چک معتبر بانکی تحت پوشش سامانه صیاد به تاریخ 98/10/1الزامی است. در غیر این صورت بایستی نسبت به پرداخت نقدی شهریه نیمسال دوم در زمان ثبت نام اقدام گردد.

یادآور می گردد، ثبت نام دانشجویان برای دو نیمسال متوالی صورت گرفته و در صورت مهمانی، انتقالی، انصراف، اخراج یا به هر دلیلی و در هر زمان از سال تحصیلی دانشجو موظف به پرداخت شهریه اسکان دو نیمسال خواهد بود.

امکان ثبت نام دانشجویانی که پس از اتمام نیمسال تحصیلی اول 99-98 فارغ التحصیل خواهند شد، در صورتی که پیش ثبت نام انجام داده و فارغ التحصیلی آنها در پایان نیمسال اول به تأیید اداره آموزش رسیده باشد برای یک نیمسال تحصیلی وجود خواهد داشت.

دانشجویانی که سپرده ودیعه ندارند می بایست مبلغ 50000 تومان (پنجاه هزار تومان) ودیعه اسکان، به حساب مدیر خوابگاه واریز نمایند که در صورت عدم خسارت به اموال خوابگاه در زمان تسویه حساب خوابگاه به دانشجو عودت داده خواهد شد.

میزان شهریه برای هر نیمسال تحصیلی در سرای دانشجویی خواهران و برادران به شرح ذیل اعلام می گردد. شایان ذکر است با حمایت خیرین و مجموعه دانشگاه و در راستای حمایت از دانشجویان متقاضی خوابگاه، میزان شهریه علیرغم افزایش قابل توجه هزینه های ارائه خدمات خوابگاهی برای سال تحصیلی 99-1398 افزایش نداشته است.

خوابگاه خواهران

آدرس: انتهای خیابان آیت الله غفاری- جنب ساختمان معاونت آموزشی مجتمع آموزش عالی گناباد- خوبگاه پروین اعتصامی

ظرفیت اتاق

شهریه اسکان