ثبت درخواست هاي نقل و انتقال دانشجويان و شاهد ايثارگر ورودي 98 آغاز شد

24 شهریور 1398, 2:30 ب ظ

اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: ثبت درخواست های نقل و انتقال دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر از روز دوشنبه 25 شهریور آغاز و به مدت 5 روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور و دانشجویان بر اساس این اطلاعیه، دانشجویان متقاضی انتقال و یا میهمانی می توانند با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان به آدرس Portal.saorg.ir نسبت به ثبت درخواست اقدام و کد رهگیری دریافت و نتیجه بررسی را در زمان مقرر از طریق همان سایت با درج کد رهگیری مشاهده نمایند.
متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:
به آگاهی می رساند سامانه نقل و انتقال دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر از روز دوشنبه 25 شهریور ماه تا پایان روز جمعه 29 شهریور ماه فعال و آماده ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط مقطع کارشناسی ورودی سال 1398 می باشد. شایان ذکر است این اداره کل از پذیرش درخواست های خارج از سامانه معذور می باشد. ضمناً:
رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتیب اولویت ذیل انجام می پذیرد.
- فرزند اناث شهيد
- فرزند ذکور شهيد
- جانباز 50% و بالاتر و آزاده
- همسر شهید
- جانباز 25% الی 49%
- همسر جانباز 50% و بالاتر و آزاده
- فرزند اناث جانباز 50% و بالاتر و آزاده
- فرزند ذكور جانباز 50% و بالاتر و آزاده
- همسر جانباز 25% الی 49%
- فرزند اناث جانباز 25% الی 49%
- فرزند ذکور جانباز 25% الی 49%
لازم است متقاضیان شاهد و ایثارگر قبل از تکمیل سامانه نقل و انتقال، فایل راهنما را به دقت مطالعه نموده و تمام مراحل را به درستی انجام دهند.