اطلاعيه مركز مشاوره در خصوص دريافت كارنامه سلامت روان و جسم دانشجويان ورودي مهر 99-98

25 شهریور 1398, 11:37 ق ظ

دانشجوي گرامي
مركز مشاوره و سلامت قبولي شما در آزمون سراسري و ورود به مجتمع آموزش عالي گناباد را تبريك مي گويد و آرزوي توفيق روزافزون براي شما عزيزان دارد. با توجه به اينكه طرح پايش سلامت روان و جسم جهت ارتقاء سطح سلامت دانشجويان وودي جديد به صورت كشوري و توسط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در تمام دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور برگزار مي شود لذا تكميل فرايند كارنامه سلامت براي هر دانشجو الزامي مي باشد.

تاكيد مي گردد اين فرم ها بايد توسط شخص دانشجو تكميل گردد.
براي اجراي طرح پايش سلامت (روان –جسم) طبق مراحل زير اقدام نماييد:
نكته مهم براي دانشجويان مقطع كارشناسي: لازم است پيش از تكميل فرم، پست الكترونيكي (e-mail) ايجاد نماييد.
1-از طريق internet Explorer وارد سامانه زير شويد

پرسشنامه سلامت روان https://portal.saorg.ir/mentalhealth
پرسشنامه سلامت جسم https://portal.saorg.ir/physicalhealth
2-در قسمت بالاي صفحه سمت راست، گزينه ثبت نام را انتخاب كنيد و طبق مراحل ذكرشده به ترتيب اطلاعات خواسته شده را تكميل كنيد.
توجه 1: پس از درج آدرس ايميل به صورت كامل، سيستم از شما رمز ورود مي خواهد. نيازي به رمز ورود ايميل شما نيست. اين رمز حتماً بايد يك عدد 8 رقمي و بدون استفاده از كاراكتر حرف باشد. مثلاً  1 تا 8، يا 8 رقم از كد ملي و...
توجه 2: داشتن آدرس ايميل و شماره تلفن همراه معتبر و در دسترس ضروري است. (ايميل راه ارتباطي و نام كاربري دانشجو است)
توجه 3: 2 كد فعال سازي هم به آدرس ايميل و هم به تلفن همراه شما ارسال مي شود.
توجه 4: زمان ثبت كد فعال سازي 5 دقيقه است. اگر اين زمان بگذرد دوباره بايد براي ارسال كد اقدام شود.
توجه 5: براي انجام مرحله اول، بايد سرعت عمل مناسب داشته باشيد تا زمان صرف شده كمتر از زمان اعلامي از طريق سيستم باشد.
توجه 6: زماني مرحله اول به اتمام مي رسد كه در قسمت بالاي صفحه سمت راست، فايلي به نام خودتان تشكيل شده باشد.
3-اگر به هر دليلي در فرايند تكميل پرسشنامه (پس از تكميل اطلاعات هويتي) سيستم قطع و يا دچار اختلال شد، از صفحه اول كارتابل، گزينه ورود را انتخاب كنيد و آدرس ايميل و رمز ورود خود را ثبت كنيد. با توجه به ذخيره اطلاعات مرحله اول، شما به ادامه فرايند هدايت مي شويد
4-وقتي پاسخ به سؤالات به اتمام رسيد، سيستم به شما يك كد پيگيري مي دهد. (تا زمان دريافت كد پيگيري كليه مراحل را به ترتيب ادامه دهيد
5-از برگه خروجي كارنامه سلامت پرينت بگيريد و فيلدهاي خالي مثل نام و نام خانوادگي، شماره همراه و آدرس ايميل خود را تكميل كنيد.
6- پرينت تكميل شده بالا را، به كارشناسان مركز مشاوره تحويل نماييد.

خواهشمند است براي تكميل برگه چهارم كارنامه سلامت جسم كه توسط كارشناسان مركز بهداشت تكميل مي گردد با همراه داشتن فرم هاي تكميل شده براساس جدول ذيل براي دريافت گواهي سلامت به مركز مشاوره و بهداشت مراجعه فرماييد.

لازم به ذكر است ارائه گواهي سلامت به دانشكده جهت انتخاب واحد نيم سال دوم تحصيلي الزامي مي باشد و افرادي كه گواهي فوق را دريافت ننموده اند مجاز به انتخاب واحد ترم دوم نخواهند بود.

رشته: تاریخ مراجعه

مديريت بازرگاني، مهندسي معدن،  مهندسي صنايع، علوم و مهندسي باغباني: 20/7/98

مهندسي عمران، شيمي، مهندسي شيمي و مهندسي مكانيك: 21/7/98

مديريت صنعتي، مواد و متالوژي، باستانشناسي و حقوق: 22/7/98