اطلاعیه خوابگاه خواهران

24 شهریور 1398, 10:21 ق ظ

اطلاعیه خوابگاه خواهران (مدیریت بخش خصوصی) در خصوص ثبت نام حضوری خوابگاه (سرای دانشجویی) پروین اعتصامی

ضمن تبریک پیشاپیش فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی 99-1398زمان بندی و شرایط مورد نیاز ثبت نام نهایی خوابگاه به شرح ذیل اعلام می گردد:
ثبت نام نهایی دانشجویان ورودی 97 و ماقبل آن در صورتی که فرایند پیش ثبت نام را انجام داده باشند در تاریخ 30/06/98 تا 1/07/98 خواهد بود.
امکان ثبت نام قطعی فقط در صورت تسویه حساب نقدی نیمسال اول تحصیلی  99-98 و تسویه کامل بدهی های معوق دانشجویان بدهکار می باشد. ضمناً جهت شهریه نیمسال دوم، تحویل چک معتبر بانکی تحت پوشش سامانه صیاد به تاریخ 1/10/98 الزامی است. در غیر این صورت بایستی نسبت به پرداخت نقدی شهریه نیمسال دوم در زمان ثبت نام اقدام گردد.
یادآور می گردد، ثبت نام دانشجویان برای دو نیمسال متوالی صورت گرفته و در صورت مهمانی، انتقالی، انصراف، اخراج یا به هر دلیلی و در هر زمان از سال تحصیلی دانشجو موظف به پرداخت شهریه اسکان دو نیمسال خواهد بود.
امکان ثبت نام دانشجویانی که پس از اتمام نیمسال تحصیلی اول 99-98 فارغ التحصیل خواهند شد، در صورتی که پیش ثبت نام انجام داده و فارغ التحصیلی آنها در پایان نیمسال اول به تأیید  اداره آموزش رسیده باشد برای یک نیمسال تحصیلی وجود خواهد داشت.
دانشجویانی که سپرده ودیعه ندارند می بایست مبلغ 500،000 ریال ودیعه خسارت، به حساب مدیر خوابگاه واریز نمایند که در صورت عدم خسارت به اموال خوابگاه در زمان تسویه حساب خوابگاه به دانشجو عودت داده خواهد شد.