همزمان با برگزاری جشن عید غدیر از سادات شاغل در مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیر شد

28 مرداد 1398, 8:13 ب ظ

با تلاش امور فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد و همزمان با فرارسیدن عید بزرگ شیعیان و با حضور جمع کثیری از اساتید و کارکنان دانشگاه  با برنامه گرامی داشتی از سادات شاغل در این مجتمع تقدیر شد.

دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تبریک عید غدیر، بیان کرد خوشبختانه مجتمع آموزش عالی گناباد در بین دانشگاه های منطقه در وضعیت مطلوبی به سر می برد وی ادامه داد گزارشات دفتر نظارت و ارزیابی استان نشان می دهد که با تلاش همکاران در جهت توسعه این مجتمع به درستی گام برداشته شده است.
دکتر نجاری به گزارش مثبت بازدید خزانه از فعالیت های مالی نیز اشاره نمود و گفت این گزارش ها نوید بخش چشم اندازی روشن برای مجتمع آموزش عالی است.
رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در ادامه بیان نمود در سال گذشته اولویت دانشگاه فعالیت های فرهنگی بود و امسال نیز با تاکید به این امر باید از دریچه فرهنگی نگاه ویژه ای به سمت اشتغال و کارآفرینی و پرورش ایده های نو داشته باشیم که در  این مسیر راه اندازی کسب و کارهای کوچک و بزرگ با تلاش خود دانشجویان و اساتید و هیات رییسه باید جز برنامه های مجتمع باشد.
دکتر نجاری ضمن اشاره کوتاهی به شرایط اقتصادی کنونی بر تشکیل کارگروه ویژه ای جهت مدیریت هزینه های دانشگاه تاکید کرد.
گفتنی است مراسم با سخنرانی حجت الاسلام امامی در باب فلسفه غدیر و مداحلی ذاکر اهلبیت و تقدیر از سادات همکار ادامه یافت.

View the embedded image gallery online at: