گردهمایی مدیران بودجه و تشکیلات دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۹ به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

26 مرداد 1398, 1:22 ب ظ

با حضور جمع زیادی از مدیران بودجه و تشکیلات دانشگاه‌ها مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۹ کشور و با همراهی خانم دکتر فریبا خالقی سروش معاون بودجه وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین خانم اکرم احمد نیا از کارشناسان مسوول دفتر بودجه وزارت در مجتمع آموزش عالی گناباد نشستی تخصصی برگزار شد.

دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تبریک دهه امامت و ولایت و خوشامدگویی به حاضرین به معرفی شهرستان گناباد پرداخت و گفت وجود دانشگاه‌های متعدد در این شهرستان نشان می‌دهد که دارای مردمی علم دوست و فرهنگ دوست است.
دکتر نجاری ادامه داد شرایط پیش روی کشور شرایط حساسی است و مقابله با جنگ اقتصادی و تحریم‌ها از طریق دانشگاه‌ها به‌راحتی امکان‌پذیر است.
وی اهمیت به نیروی انسانی را به‌ویژه نیروهای متخصص در منطقه را گامی به‌سوی توسعه دانست.

معاون اداری و مالی مجتمع آموزش عالی گناباد نیز گفت دانشگاه‌ها مجبور به حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل ۳و ۴ هستند.
دکتر یاسر اسماعیلیان افزایش وزن درآمدهای اختصاصی در بودجه دانشگاه‌ها را گریزناپذیر دانست و افزود ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت راه‌حل خوبی در این زمینه است.
وی نقش همه دانشگاه‌ها در خلق ثروت با توجه به استعداد منطقه را مهم دانست.
دکتر فریبا خالقی سروش معاون بودجه و تشکیلات وزارت عتف ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران بودجه و تشکیلات دانشگاه‌های منطقه ۹ گفت بازدید از دانشگاه‌های مختلف دید خوبی از دانشگاه‌ها به ما ارائه می‌دهد.
دکتر خالقی ادامه داد با توجه به اهداف پیش روی آموزش عالی باید تلاش کرد تا از ظرفیت همه دانشگاه‌ها و همچنین منطقه ۹ بهره گرفته شود.
وی در ادامه بیان گفت مدل توزیع اعتبارات دانشگاه‌ها تعیین شده است تا بتوان در آینده‌ای نزدیک اعتبارات دانشگاه‌ها را به‌صورت علمی و به دور از چانه‌زنی‌ها پیگیری نمود.
معاون بودجه وزارت علوم افزود ما تلاش خود را برای استفاده از منابع دولتی انجام می‌دهیم اما دانشگاه‌ها باید تفکر حرکت به سمت درآمدهای اختصاصی را داشته باشند.
وی ابراز داشت در شرایط کنونی بدون درآمد اختصاصی اهداف دانشگاه تحقق پیدا نمی‌کند.
دکتر خالقی اشاره‌ای به عضویت ایران در بانک توسعه اسلامی کرد و گفت، دریافت تسهیلات از این بانک می‌تواند به روند انجام پروژه‌های دانشگاهی سرعت بخشد که البته برخی از دانشگاه‌ها از این ظرفیت بهره برده‌اند.
این مقام مسوول وزارتی در پایان بر توجه به نیروی انسانی تأکید کرد و افزود هیچ تغییر با اهمیتی در آموزش عالی اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه به نیروی انسانی خود اهمیت داده و از نظرات کارشناسی آن‌ها استفاده کند.
در پایان مهندس گازری مدیر بودجه مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تقدیر از حضور مدیران بودجه منطقه ۹ گزارشی از فعالیت‌های مجتمع آموزش عالی گناباد ارائه کرد و پس از بازدید از پردیس مجتمع گزارشی از پیشرفت پروژه‌های عمرانی با تأکید بر خیر ساز بودن بخش زیادی از پروژه‌ها ارائه نمود.

گالری تصاویر