دکتر نجاری در بازدید خبرنگاران از پروژه‌های در حال ساخت مجتمع آموزش عالی گناباد: یک خبرنگار می‌تواند در راستای هدایت افکار عمومی اثربخشی زیادی داشته باشد

16 مرداد 1398, 9:01 ب ظ

همزمان با فرارسیدن روز خبرنگار، جمع زیادی از خبرنگاران با همراهی دکتر حمید بنایی، نماینده، مهندس حامد قربانی فرماندار و سرهنگ علی ابراهیم زاده فرمانده سپاه پاسداران شهرستان از پروژه‌های در حال ساخت مجتمع دیدار کردند.

در این دیدار دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: بسیار خوشحالیم که اخبار دانشگاه توسط رسانه شهرستان به درستی منعکس می‌گردد.
وی افزود یک خبر نگار می‌تواند در راستای هدایت افکار عمومی اثربخشی زیادی داشته باشد و در این خصوص نقش خبرنگاران شهرستان پررنگ بوده است.
دکتر نجاری ادامه داد مجموعه‌ای که در خدمت شما هستیم پردیس مجتمع آموزش عالی است که در شرایط سختی آن را شروع کردیم.
وی در ادامه گفت زمان شروع پروژه‌ها اراده کشور بر توسعه آموزش عالی و ابنیه‌ها نبود اما با یاری خداوند و همراهی همکاران، مسوولان شهرستان و مردم امروز بیش از ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌ایم.
رییس مجتمع آموزش عالی گناباد شرایط حال حاضر کشور را شرایط خاصی دانست و ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر مجموعه پردیس دانشگاه به بهره‌برداری کامل برسد.

گالری تصاویر