در آستانه روز خبرنگار رییس مجتمع آموزش عالی گناباد این مناسبت فرخنده را تبریک گفت.

16 مرداد 1398, 5:38 ب ظ

روز خبرنگار در تقويم فرهنگ ارجمند سرزمين ما آراسته به نام سرافراز جاودان ياد "شهيد محمود صارمي" و ديگر روشن ضميراني ست كه سرخي خون خويش را با گوهر قلم درآميخته‌اند تا ترسيم گر ايمان، آزادگي و حقيقت باشند.

پذيرفتن رنج روشنگري و زبان دردمندان خاموش، شدن و جستجوي حق و طرح موانع و نقد كاستي‌ها و البته تجليل روش‌هاي نيكو و پاسداشت منش‌هاي والا ،بخشي از رسالت‌گران سنگ خبرنگاران شريف ،كوشنده و تواناست.
اينجانب به نمايندگي از مجتمع آموزش عالي گناباد، مناسبت فرخنده "روز خبرنگار"را تبريك و تهنيت مي گويم  و ضمن سپاس و ارج‌گذاري به خدمات شايسته‌ي اين خردگستران و فروزندگان دانايي از تلاش‌هاي همه‌ي فعالان رسانه‌اي و خبرنگاران عزيز و شريف گناباد به‌ويژه در انعكاس مطالب و اخبار و گزارش‌هاي مربوط به اين نهاد دانشگاهي ،صميمانه قدرداني مي‌كنم.

دکتر حسین نجاری

رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد