دیدار با رییس سازمان برنامه و بودجه کشور مطرح شد: تکمیل پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد خواست همه دانشجویان و مردم شهرستان است

2 مرداد 1398, 1:07 ب ظ

دکتر نجاری رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد در سفری به تهران با دکتر محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه و علی حیدر نوری رییس امور هماهنگی و تلفیق بودجه این سازمان دیدار کرد. امکان این ملاقات توسط دکتر حمید بنایی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی فراهم شده بود.

در این دیدار که نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی از قبل برنامه‌ریزی کرده بود، رییس مجتمع آموزش عالی گزارشی از فعالیت های انجام شده در حوزه های مختلف ارائه نمود.
در این نشست چند ساعته که در دفتر رییس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد درخواست مجتمع آموزش عالی گناباد جهت تکمیل دانشکده علوم مطرح گردید.
دکتر نجاری تکمیل فضای پردیس مجتمع را خواست و تاکید دانشجویان دانست و ابراز امیدواری نمود فضایی در شان دانشجویان این مجتمع فراهم شود.
دکتر بنایی نیز تکمیل فضای پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد را خواست دانشجویان و مردم این شهرستان دانست و گفت علیرغم تمامی مشکلات موجود در سطح کشور، این مجتمع پیشرفت های خوبی هم در بحث توسعه فضای فیزیکی و هم جذب اساتید نخبه پیدا کرده است.
در ادامه این نشست رییس مجتمع آموزش عالی به همراه دکتر بنایی دیداری با علی حیدر نوری رییس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور داشتند و مطالبات خود را مطرح نمودند.
در پایان این جلسات دستورات مقتضی جهت پرداخت اعتبارات لازم به منظور تکمیل دانشکده علوم به کارشناسان مربوطه ارجاع شد.

گالری تصاویر