جلسه بررسی راهکارهای همکاری بیشتر دانشگاه با بانک ملت شعبه گناباد برگزار شد

12 تیر 1398, 2:35 ب ظ

با حضور مسوولین بانک ملت شعبه گناباد در سازمان مرکزی مجتمع آموزش عالی، جلسه بررسی راهکارهای همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه و بانک ملت برگزار شد.

در این نشست صمیمانه که با حضور رییس و معاون بانک ملت مرکزی برگزار می شد، دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن عرض خیر مقدم اشاره ای به وضعیت کنونی اقصاد کشورو وجود تحریم های ظالمانه نمود و ادامه داد بایستی در مسیری حرکت نماییم که راه حل های مناسب برای حل مشکلات اقتصادی مردم منطقه پیدا کنیم.

دکتر حسین نجاری ضمن اشاره به ایجاد یک اقتصاد درونزا و مقاومتی به بیان درخواست همکاران در خصوص  اخذ تسهیلات مناسب پرداخت و ادامه داد می توان با توجه به منابع و امکانات موجود در دسترس دانشگاه و بانک راه حل مناسبی در جهت همکاری دو سویه پیدا نمود.

در این جلسه که رییس و معاون بانک ملت مرکزی حضور داشتند ضمن ابراز درک این مسئله و قول مساعد در این خصوص، درخواست ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند و بیان نمودند که بانک ملت آمادگی لازم را دارد تا تسهیلات مناسبی را تا حد امکان برای اعضای هیات علمی و کارکنان این مجتمع فراهم نماید.