دکتر صدیقه زیرجانی زاده به سمت سرپرست دانشکده علوم مجتمع آموزش عالی گناباد منصوب شد.

10 تیر 1398, 8:50 ب ظ

طی حکمی از سوی رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد، دکتر صدیقه زیرجانی زاده عضو هیأت علمی گروه زمین شناسی مجتمع آموزش عالی گناباد به سمت سرپرست دانشکده علوم مجتمع آموزش عالی گناباد منصوب گردید.

متن حکم به شرح ذیل است:

احتراماً، نظر به سوابق ارزشمند سركارعالي و به استناد به ماده 114آئين  نامه استخدامي اعضاي هيات علمي دانشگاه ‌ها و موسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، به موجب اين ابلاغ از تاريخ 98/04/09 به مدت يكسال با حفظ سمت و وظايف آموزشي و پژوهشي به عنوان “سرپرست دانشكده علوم مجتمع آموزش عالي گناباد” منصوب مي شويد.

اميد است ضمن برنامه  ريزي مناسب، نظارت دقيق بر امورات محوله و رعايت صرفه و صلاح دانشگاه با برخورداري از خرد جمعي و جلب مشاركت همه همكاران در پيشبرد اهداف موفق باشيد.

از خداوند متعال سربلندي شما را در انجام اين مسئوليت مهم آرزومندم.

دکتر حسین نجاری

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد

گفتنی است دکتر صدیقه زیرجانی زاده از سال 1394 عضو هیات علمی گروه زمین شناسی مجتمع آموزش عالی گناباد هستند و برخی از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی این استاد مجتمع آموزش عالی گناباد به شرح زیر است:

فارغ التحصیل رشته زمین شناسی از دانشگاه سیستان و بلوچستان در مقطع کارشناسی و دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری زمین شناسی اقتصادی از دانشگاه فردوسی مشهد.

دارای سابقه تدریس در دانشگاه های مختلف در شهرستان و خارج از شهرستان و همچنین برگزاری کارگاه ها و دروه های آموزشی

دارای بیش از 22 مقاله علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی و بیش از 16 مورد حضور در همایش های ملی و بین المللی

انجام چندین طرح  تحقیقاتی در راستای حل مشکلات شهرستانی و همچنین انجام پروژه های ملی

همکاری با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی شرق کشور

همکاری با شرکت آفتاب درخشان خاورمیانه به عنوان مشاور امور معدن

همکاری با شرکت کانی صنعت کاسپین به عنوان مشاور امور معدن

استاد راهنما و مشاور چندین پایان نامه در مقطع ارشد و دکتری به دعوت از سایر دانشگاه های سراسر کشور.