معرفی و فعالیت های انجام شده کانون دانشجویی هلال احمر مجتمع آموزش عالی گناباد

29 خرداد 1398, 8:58 ق ظ

کانون دانشجویی هلال احمر نهادی غیرسیاسی و غیر دولتی است که در جهت تلاش برای تسکین آلام بشری ، تامین احترام انسانها ، کوشش برای برقراری دوستی ، تفاهم و صلح پایدار میان ملت­ها و همچنین حمایت از زندگی و سلامت انسان­ها در قالب ضوابط اساسنامه به منظور تحقیق اهداف سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و دانشگاه­ها در موسسات آموزش عالی کشور تشکیل می شود.

عملکرد کانون هلال‌احمر به‌صورت گسترده در زمینه‌های امدادی، اجتماعی و کمک‌های اولیه است. از جمله فعالیت‌های این کانون می‌توان به تشکیل کلاس‌های امداد کمک‌های اولیه عمومی در سطح دانشگاه و خوابگاه‌ها، برگزاری مراسم بزرگداشت هفته هلال‌احمر، توزیع بروشورهای فرهنگی و امدادی در سطح دانشگاه و دانشجویان‌‌، آموزش امداد همگاني و ... اشاره کرد.

از این رو کانون دانشجویی هلال احمر مجتمع آموزش عالی گناباد نیز با برگزاری دوره ها و برنامه های مختلف در طول مدت تشکیل فعالیت های قابل توجهی را ارائه نموده است که در زیر به آنها اشاره شده است.

.  فراخوان چندروزه جهت عضویت ازتمامی دانشجویان

.  برگزاری چند دوره کلاس های عمومی امدادوکمک های اولیه

.  برپایی ایستگاه سنجش سلامت(قد ، وزن ، فشار خون ومیانگین توده بدنیBMI )به مناسبت های مختلف

.  برپایی غرفه کانون با توجه به حضور دکتر باقری قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد و افتتاح فاز ۱ پردیس و مجموعه ورزشی چند منظوره فجر درسال1397