آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار گردید.

24 خرداد 1398, 12:31 ب ظ

همزمان با سراسر کشور و برای دومین سال متوالی مجتمع آموزش عالی گناباد میزبان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد بود.

به گزارش روابط عمومی مجتمع  آموزش عالی گناباد و به نقل از دکتر حسین نجاری رییس مجتمع و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش کشور در شهرستان گناباد با اعلام این خبر مبنی بر برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها، مراکز و موسسات آموزش عالی در کشور گفت: " این آزمون برای دومین بار به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد در روزهای پنجشنبه و جمعه 23 و 24 خردادماه سال جاری برگزار گردید.

وی افزود تعداد بیش از 700 نفر از داوطلبین واجدالشرایط در 135 کد رشته،  در دو نوبت در روز پنجشنبه و یک نوبت در روز جمعه با هم به رقابت پرداختند.

گفتنی است پیش از این مجتمع آموزش عالی گناباد میزبان برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی و همچنین آزمون‌های آمادگی کنکور سنجش نیز بوده است.

View the embedded image gallery online at: