طرح "خداقوت دانشجو"در ایام امتحانات توسط مرکز مشاوره مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار می شود.

19 خرداد 1398, 1:49 ب ظ

مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری دانشجویان همیار سلامت روان اقدام به اجرای طرح خداقوت دانشجو در ایام امتحانات می کند.

با عنایت به فرارسیدن ایام امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 98-97مرکز مشاوره دانشجویی مجتمع آموزش عالی گنابادبه منظور بهبود کارآمدی تحصیلی دانشجویان برنامه "خدا قوت "را پیش بینی نموده است.این طرح با هدف آگاه سازی دانشجویان جهت چگونگی آماده سازی خود برای امتحانات، افزایش اطلاعات و توانمندی دانشجویان جهت مدیریت زمان، نحوه پاسخگویی به سوالات امتحانی و انتخاب راهکارهای بهینه برای مقابله با اهمال کاری واضطراب امتحان، تشویق دانشجویان جهت تعیین اهداف و به کارگیری روش های مطالعه صحیح جهت بهبود عملکرد در امتحانات اجرا می گردد.در اجرای این طرح ضمن مراجعه دانشجویان همیار سلامت روان به اتاق های دانشجویان و آرزوی موفقیت برای دانشجویان در این روزها، بروشورهای مربوط به مطالعه و تکنیک مدیریت فرصت ها و پذیرایی تنقلات سالم نیز در محل تجمع دانشجویان در سالن سلف و خوابگاه های دختران و پسران توزیع می گردد.

گالری تصاویر