دکتر یاسر اسماعیلیان به سمت معاون اداری و مالی مجتمع آموزش عالی گناباد منصوب شد.

13 خرداد 1398, 2:21 ب ظ

طی حکمی از سوی رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد، دکتر یاسر اسماعیلیان عضو هیأت علمی گروه کشاورزی مجتمع آموزش عالی گناباد به سمت معاون اداری و مالی منصوب گردید.

متن حکم به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر یاسر اسماعیلیان

نظر به تعهد و سوابق اجرايي  جناب‌عالي و در راستاي اجراي آئين نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي، به موجب اين حكم از تاريخ 98/03/08 به مدت يكسال با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به عنوان معاون اداري و مالي مجتمع آموزش عالي گناباد منصوب مي شويد. انتظار مي رود با اتكال به خداوند متعال و با همكاري و همراهي مديران ،كاركنان و اعضا محترم هيأت علمي گام‌هاي اساسي در پيشبرد امور و پشتيباني بخش‌هاي مختلف در راستاي اهداف و برنامه هاي ابلاغي برداريد.
توفيق جنابعالي را در خدمتگزاري به نظام مقدس جمهوري اسلامي از خداوند منان خواهانم.

دکتر حسین نجاری

رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد

گفتنی است دکتر اسماعیلیان پیش از این سمت مدیر امور دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد را به عهده داشت.