مراسم پرفیض احیای شب‌های قدر با حضور پرشور دانشجویان مجتمع آموزش عالی برگزار شد.

8 خرداد 1398, 10:35 ب ظ

همزمان با شب‌های قدر و با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اساتید و کارکنان مجتمع آموزش عالی و به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و امور فرهنگی مجتمع، مراسم احیای لیالی قدر برگزار گردید.

در این مراسم که در سالن اجتماعات معاونت آموزشی برگزار می شد، حجت الاسلام و المسلین حسین اسلامی مدیر گروه رشته معارف اسلامی به بیان فضیلت این شب ها و خطابه های مولا علی(ع) پرداختند و فرصت ها و امکانات پیش روی دانشجویان را در زمان حاضر برشمردند.

از دیگر برنامه های این شب ها، قرائت دعای جوشن کبیر توسط دانشجویان و عزاداری امام اول شیعیان(ع)بود.

گفتنی است مراسم شب 23 ماه رمضان و قرائت دعای جوشن کبیر به یاد دانشجوی مرحوم حسین شمسی کاخکی که در چنین روزهایی در حادثه رانندگی جان خود را از دست داد برگزار گردید.