رییس مجتمع آموزش عالی گناباد با جمعی از پرسنل قراردادی مجتمع دیدار کرد

29 ارديبهشت 1398, 12:21 ب ظ

در جلسه ای که 28 اردیبهشت ماه و با حضور جمع کثیری از کارکنان قراردادی مجتمع برگزار شد، رییس مجتمع آموزش عالی گناباد  ضمن خیرمقدم به حاضرین جلسه، در خصوص طرح طبقه بندی مشاغل و جابجایی نیروهای شاغل منطبق بر آیین نامه استخدامی توضیحاتی ارائه نمود.

دکتر حسین نجاری گفت" با توجه به اینکه نیروهای جدیدی بکار گرفته شده اند و اینکه حساسیت کار دانشگاه به گونه ای است که رقابت بین دانشگاه ها در جذب دانشجو افزایش یافته است، بایستی توجه بیشتری به بخش دانشجویی شود، بنا بر این نیاز است برای  بالا بردن سطح و کیفیت فعالیت ها در این حوزه تلاش بیشتری صورت پذیرد.
وی از روند رو به رشد دانشگاه در سال های اخیر خبر داد و بیان داشت "  این مجتمع از سال 1395 جزء لیست دانشگاه های جهان اسلام و در رتبه 61 + در کنار دانشگاه های با سابقه ای همچون علوم و فنون دریایی چابهار، دانشگاه شهید ستاری و همچنین دانشگاه بجنورد و نیشابورقرار گرفته است که قدمت بیشتری نسبت به دانشگاه گناباد دارند و این در حالی است که مجتمع آموزش عالی گناباد برخی قابلیت ها همچون جذب دانشجوی خارجی را ندارد.
وی ابراز امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک بتوانیم با تلاش مضاعف سطح کیفی فعالیت های دانشگاه را به جایگاه قابل قبولی برسانیم.

View the embedded image gallery online at: