در محیطی گرم و صمیمی و با حضور رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد ضیافت افطاری گروه شیمی برگزار شد.

26 ارديبهشت 1398, 12:10 ب ظ

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و با برنامه ریزی جمعی از اساتید و دانشجویان گروه شیمی مجتمع آموزش عالی گناباد و در راستای ترویج فرهنگ ضیافت افطارگشایی و با دعوت از دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد و همچنین حجت الاسلام سید علیرضا قرشی مسوول دفتر نهاد رهبری، ضیافت افطار در فضایی کاملا صمیمانه برگزار شد.

در این ضیافت افطار که جمعی از اعضای هیات علمی گروه شیمی نیز حضور داشتند، مراسم توجیهی دانشجویان رشته شیمی جهت آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با ادامه تحصیل و اشتغال پس از فارغ التحصیلی انجام شد. در این مراسم ابتدا مدیر محترم گروه شیمی به معرفی رشته شیمی و گرایش های مختلف آن در مقاطع مختلف تحصیلی و تشریح امکان اشتغال فارغ التحصیلان در صنایع، مراکز تحقیقاتی و آموزشی مختلف پرداختند. سپس با حضور اعضای هیات علمی به پرسش های مختلف دانشجویان در زمینه های مختلف پاسخ داده شد.

View the embedded image gallery online at: