دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد در اولین دوره المپیاد ورزش های همگانی کسب مقام کردند.

23 ارديبهشت 1398, 2:52 ب ظ

اولین دوره از المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خراسان رضوی، با حضور دانشگاه های خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد و کسب مقام توسط دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

در این دوره از مسابقات، دانشجویان مجتمع آموزش عالی در رشته های ورزشی هفت سنگ مهارتی و فریزبی شرکت داشتند که در پایان این رقابت ها در رشته هفت سنگ مهارتی خانم مریم زارع (مهندسی مکانیک) و خانم مهدیه سالاری ( مهندسی صنایع) به مقام دوم استانی و خانم ها گلناز جوادی ( باستان شناسی )، فائزه کرد ( مهندسی مکانیک ) و مهدیه ظریفی ( شیمی کاربردی ) در رشته فریزبی به مقام سوم استانی دست یافتند.

گفتنی است در این دوره از مسابقات در رشته فریزبی 7 تیم و در رشته هفت سنگ مهارتی 9 تیم به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد به رقابت پرداختند.

گالری تصاویر