جشنواره دانشجویی گرامی‌داشت هفته سراهای دانشجویی در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

16 ارديبهشت 1398, 10:05 ق ظ

در پانزدهمین روز از اردیبهشت‌ماه 1398 و هم‌زمان با هفته سراهای دانشجویی، جشن باشکوهی توسط امور دانشجویی و با همکاری شورای صنفی و دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد با شعار سراهای دانشجویی عرصه نوآوری، مهارت‌محوری و رونق تولیدات دانشجویی، با حضور مسوولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

مدیر دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد در این مراسم ضمن خیرمقدم و تقدیر از دست‌اندرکاران این جشنواره گفت" امروزه دانشجویان بخش اعظمی از زندگی خود را در سراهای دانشجویی سپری می‌کنند که این مزایایی همانند تقویت قدرت مهارت ارتباطی دانشجویان با جامعه، تمرین زندگی جمعی و کار مشارکتی را به همراه دارد.

دکتر یاسر اسماعیلیان بیان کرد" با توجه به اینکه مشارکت دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیمات دانشگاه بسیار موثر خواهد بود، دانشجویان عزیز می‌توانند از بستر سراهای دانشجویی برای یادگیری بیشتر کارجمعی نهایت استفاده را ببرند در عوض دانشگاه‌ها نیز بایستی در ایجاد بستری سالم و فضایی پرانرژی و پر امید تلاش نماید.

وی از مهم‌ترین الویت‌های دانشگاه را بحث کارآفرینی دانست و اظهار داشت" دانشگاه‌ها تلاش می کند با برگزاری انتخابات و تشکیل و تقویت شورای صنفی دانشجویان از تمامی پتانسیل‌ها و استعدادهای موجود دانشجویان استفاده نماید.

این مدیر مسوول ادامه داد" شورای صنفی دانشجویان می‌تواند به عنوان یک بازوی توانمند بدون نگرش‌های سیاسی کمک شایانی به دانشجویان نماید.

صنوبر دبیر شورای صنفی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد نیز در این جلسه با بیان مشکلات دانشجویی افزود" شورای صنفی یکی از مهم‌ترین شاکله‌های داشجویی در دانشگاه‌ها است که می‌تواند به یک فرصت مناسب و زبان حق‌طلبی برای دانشجویان تبدیل شود.

از دیگر برنامه‌های این جشنواره اجرای موسیقی زنده، تثاتر و مسابقه توسط دانشجویان فعال در انجمن‌ها و شورای صنفی مجتمع آموزش عالی گناباد بود.

گالری تصاویر