با حضور دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد، بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی منطقه 9 کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

14 ارديبهشت 1398, 1:49 ب ظ

هم‎زمان با سایر قطب‎های علمی كشور و با حضور 476 نفر داوطلب از استان‎های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان، در 22 رشته امتحانی در روزهای پنجشنبه و جمعه، 12و 13 اردیبهشت ماه 1398 مرحله مقدماتی المپیاد علمی دانشجویی قطب 3 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این مسابقات که  13 دانشجو به عنوان نماینده از مجتمع آموزش عالی گناباد از 9 رشته جهت شرکت در این آزمون معرفی شدند، پس از اعلام نتایج توسط کمیته‌های تخصصی هر رشته، در اواخر اردیبهشت ماه در هر رشته یک تیم 5 نفره تعیین و جهت شرکت در مرحله نهایی المپیاد، که به طور معمول در تیر ماه برگزار می‌شود، به مرکز معرفی خواهند شد.

View the embedded image gallery online at: